آخرین دستورها :
آخرین محصولات
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 5
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 7.16 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد پنجم مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 4
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 7.16 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد چهارم مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 3
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 7.16 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد سوم مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 2
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 10.2 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد دوم مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 1
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 10.4 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد اول مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
هنر آشپزی 164
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 14.2 MB / تعداد صفحه : 68/ تعداد دستور :44
آشپزی ایرانی با دستورهایی از گیلان و سبزوار و …
پیتزا روی سینه مرغ به همراه سس پستو
یک املت و کباب جگر خاص
گفتگو با خانم راشین عبدعلی
کاآفرین و تولید کننده سوسیس و کالباس ارگانیک
پیش غذاهای جذاب رستورانی
کیک نوتلا با ظاهری جذاب و حوس برانگیز
کوکی های متنوعنسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید میتوانید برخی از دستورها که بصورت رایگان ارائه میدهیم را در قسمت توضیحات ملاحظه کنید. فقط کافی است روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 163
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 14.2 MB / تعداد صفحه : 68/ تعداد دستور :44
آشپزی ایرانی با دستورهایی از گیلان و سبزوار و …
پیتزا روی سینه مرغ به همراه سس پستو
یک املت و کباب جگر خاص
گفتگو با خانم راشین عبدعلی
کاآفرین و تولید کننده سوسیس و کالباس ارگانیک
پیش غذاهای جذاب رستورانی
کیک نوتلا با ظاهری جذاب و حوس برانگیز
کوکی های متنوعنسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید میتوانید برخی از دستورها که بصورت رایگان ارائه میدهیم را در قسمت توضیحات ملاحظه کنید. فقط کافی است روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 162
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 18.5 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور :52
ویژه نوروز 97
سرشار از شیرینی و دسرهای بهاره و نوروزی
کوکی های شانس ، کلاستر مغز ، شیرینی نوکاتین
باقلوای پنیری ، شیرینی نان قندی و …
کباب های سیزده بدر
یادت نره منقل ببر!نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 161
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 25.3 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور :51
خوشمزه های کلاسیک ایران
زینت بخش سفره های نوروزی
باقالی پلو با ماهیچه ، نار پلو ، غورابیج
خورشت عناب و بادام ، قلیه عدس و …
پیتزا با خمیر میان پر پنیری (روی جلد)نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
راهنمای تهیه انواع سالاد جلد 10
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 16 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد دهم مجموعه ده جلدی راهنمای تهیه انواع سالاد می باشد که در مجموع شامل بیش از 300 دستور تهیه سالاد است.
اگر علاقمند سالاد هستید یا می خواهید در مهمانی هایتان سالادهای جدید و جذابی سرو کنید این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
مجلات هنر آشپزی و هنر قنادی
-
out of stock
گلچین انواع دسر جلد 3
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 14 MB / تعداد صفحه : 69 / تعداد دستور : 32
منتخب انواع دسر که در ۱۳ سال مجلات هنر آشپزی و هنر قنادی آمده اند.
این مجله جلد سه این منتخب سه جلدی است.
بخشی از فهرست این منتخب عبارت است از :
دسر فروتی نورمند ، دسر بستنی قلب یخی ، دسر شکلاتی ، دسر سیب و موز ، دسر ماست و شکلات
بررسی و دسته بندی دسرها :
دسرهای یخچالی ، دسرهای فریزری ، دسرهای یخچال و فریزر
مارمالاد نارنگی ، پاناکوتا ، کوبر هلو و …نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند دسر هستید یا می خواهید در مهمانی ها یا برای مشتری هایتان دسرهای متنوع و زیبا سرو کنید این مجموعه عالی را به شما پیشنهاد می کنیم.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
راهنمای تهیه انواع سالاد جلد 4
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 15.5 MB / تعداد صفحه : 47 / تعداد دستور : 32
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد چهارم مجموعه ده جلدی راهنمای تهیه انواع سالاد می باشد که در مجموع شامل بیش از 300 دستور تهیه سالاد است.
اگر علاقمند سالاد هستید یا می خواهید در مهمانی هایتان سالادهای جدید و جذابی سرو کنید این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
هنر قنادی 111
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 10.8 MB / تعداد صفحه : 76 / تعداد دستور : 18
در این شماره از مجله می خوانید :
شیرینی پزی در خانه – تارت سیب و بادام ، شیرینی پاپیون شربتی
مرنگ درخت کاج و …
ایده هایی برای تزئینات سال نو میلادی
اسفنج ویکتوریا ، حلقه کریسمس (آموزش پاپیون) ، کیک برف و یخ ، کاپ کیک کریسمس با تور و فوندانت
دسر – دسر شکلاتی کاراملی ، ژله گل در جام و …نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر قنادی 124
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 13.7 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور : 25
در این شماره از مجله می خوانید :
طعم خوب زنجبیل و آناناس در کیک زنجبیلی آناناس
طرزتهیه چیزکیک لیمو ترش و طعم جدیدی از کیک های خانگی امروزی
کرامبل با طعم بی نظیر سیب
نانوایی – پیراشکی نارگیلی ، رول بادام
طرز تهیه دسر شیرین بیرجندی (چکمال) و …نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
راهنمای جامع سفره ماه رمضان جلد 2
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 6 MB / تعداد صفحه : 51 / تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد دوم مجموعه شش جلدی راهنمای جامع سفره رمضان می باشد که در مجموع شامل بیش از 180 دستور تهیه های مناسب سفره سحر و افطار ماه مبارک رمضان است.
اگر علاقمند تنوع و زیبایی در سفره های سحر و افطارتان هستید این مجموعه کامل برای سفره های کوچک و همچنین سفره مهمانی های بزرگ به کارتان خواهد آمد.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
هنر آشپزی 139
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 11.4 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 51
شماره ویژه فینگر فود (Iranian FingerFood)
لقمه های ایرانی
انواع تارت، تارتلت و کیش
سینی فینگر فود بین الملل و …
در این مجله مقاله ای با هدف آموزش پیشگیری بیماریهای قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشمها آمده که می توانید آن را در بخش مقالات با نام آنتی اکسیدان بیابید و مطالعه کنید.نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 149
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 20 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 62
در این شماره از مجله می خوانید :
غذاهای سنتی ایرانی
ساطری پلو ، خورش سیر و شوید ، نئه قورمه ، محرا یزدی و …
غذاهای متنوع روز دنیا
شیرینی و دسر – پیشواز نوروز 96
کوکی فلورنتین ، شیرینی مربای تمشک و …
آموزش گام به گام شیرینی نخودچینسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر قنادی 144
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 12.1 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور : 26
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
دوره آموزش تصویری غیر حضوری کافی شاپ
600,000 تومانبه اطلاع می رساند، از این پس فروش آموزش های تصویری از طریق سایت داناباد صورت می گیرد.
هدیه ما به شما، استفاده از کد تخفیف cktb9720 و بهره مندی از 20 درصد تخفیف برای همه آموزش های منتشر شده در داناباد است.
از این لینک، دوره جامع آموزش تصویری کافی شاپ را تهیه نمایید.
همچنین می توانید بخش هایی از دوره را بصورت جداگانه خریداری کرده و از آموزش های مختص آن قسمت بهره مند شوید:
1– آموزش تصویری بارتندری و میکسولوژی – آموزش تصویری آنلاین و دانلودی
2-آموزش تصویری قهوه در کافی شاپ – آموزش تصویری آنلاین و دانلودی
3–آموزش تصویری بستنی در کافی شاپ – آموزش تصویری آنلاین و دانلودی
4–آموزش تصویری نوشیدنی در کافی شاپ – آموزش تصویری آنلاین و دانلودی
5–آموزش تصویری طرز تهیه اسنک در کافی شاپ – آموزش تصویری آنلاین و دانلودی
-
out of stock
دوره تربیت سرآشپز ترکیه ای
350,000 تومانپیش ثبت نام دوره تربیت سرآشپز ترکیه ای
هزینه این دوره دو روزه 1950000 تومان (یک میلیون و نهصد و پنجاه هزار تومان) است که شما برای پیش ثبت نام و رزرو صندلی می بایست 350 هزار تومان از آن را بپردازید.
این دوره توسط برترین آکادمی آشپزی ترکیه با همکاری اولین و بروزترین رسانه آموزش آشپزی در ایران برگزار می شود.
دوره مذکور در 2 روز با 18 ساعت مفید آموزش تخصصی آشپزی ترکیه ای برگزار می شود.
استاد علی آچیکگول، پیرو توافق انحصاری هنر آشپزی با شف آکادمی ترکیه و مجموعه پایتخت، نیمه دوم مهرماه ۹۶ در ایران دوره فشرده دو روزه برگزار خواهند کرد.
شما می توانید در این دوره با 24 دستور غذای اصلی ترکیه ای آشنا شوید و مهارت پخت آنها را برای رستوران خود بدست آورید.- پس از گذراندن این دوره مدرک بین المللی قابل ترجمه دریافت خواهید کرد.
- اطلاع داشته باشید که ظرفیت ثبت نام این دوره محدود است.
پرفروش ترین
-
out of stock
پخت و پز با مرغ 5
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 7.16 MB / تعداد صفحه : 42/ تعداد دستور : 31
نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
این مجله جلد پنجم مجموعه پانزده جلدی پخت و پز با مرغ می باشد که در مجموع شامل بیش از 450 دستور تهیه با مرغ است.
اگر علاقمند غذا یا پیش غذایی هستید که داخلش از گوشت مرغ استفاده شده یا می خواهید در مهمانی هایتان غذا یا سالاد یا اردور جدید و جذابی سرو کنید که مرغ داخلش یاشد؛ این مجموعه یک گزینه عالی است.اگر سوالی دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
-
out of stock
هنر قنادی 125
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 11.4 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور : 34
در این شماره از مجله می خوانید :
شماره ویژه شیرینی های نوروزی
کیک پاپس حاجی فیروز
سبد هفت سين
تزئين کيک هفت سين
شيريني بادام زميني و …نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر قنادی 136
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 27 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور : 34
در این شماره از مجله می خوانید :
مجموعه متنوعی از شیرینی و شکلات
قطاب اصیل یزد و شیرینی آلمانی
شماره ویژه شیرینی های خشک
میز شیرینی جشن سپندارمذگان
اصول شیرینی های خشک نوروزی
کوکيز بادامي حاجي فيروز و کوکيز بادامي هفت سيننسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 144
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 35.1 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 43
در این شماره از مجله می خوانید :
بدون مرز – دلمه بادنجان با مرغ و پنير ، دلمه فلفل کاپيا ، سالاد روکولا و …
غذاهای سنتی ایرانی
گشنيز کباب ، رشته فيمه بالا و …
صبحانه
تست فرانسوي با پنير و …
آشپزی با سردبیر
سالاد ذرت و برنج و …
شیرینی
تارت انجير و …
مقاله ای هم در مورد گوشت چرخ کرده در این شماره آماده که مطالعه آن بسیار مفید خواهد بود.نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر قنادی 142
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 7.9 MB / تعداد صفحه : 84 / تعداد دستور : 33
در این شماره از مجله می خوانید :
شیرینی با گل رز – تارت شکلات سفيد و گل رز ، پاناکوتاي گلاب و …
شیرینی با آلو
کيک کوچک آلو ، تارت بادام و آلو قطره طلا ، پاي آلو و …
بوی نان بوی زندگی
تست رول پنير ورقه اي ، نان پلنگ و …
شورینی ها – تارتلت سالمون دودي و تارتلت سياه دانه و گوجه
تزیین کیک – کيک نوتلاي ويژه ، تزيين کيک با فوندانت (خانم طوبي گچکيل از ترکيه)نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 148
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 66.3 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 50
در این شماره از مجله می خوانید :
انواع پیتزا – پیتزای اسفناج با سس آلفرد و …
غذاهای سنتی ایرانی
بفیلو ، دمی اسفناج و مرغ ، شله مشهدی ، ته چین شلغم و …
بادمجان در آشپزخانه عثمانی
کباب شهزاده ، اوتورتمای بادمجان و …نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 142
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 53.7 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 50
در این شماره از مجله می خوانید :
ریزه کاری های تهیه انواع سوشی در خانه
سوشی ماکی ، دراگون رول ، رول میگوی تمپورا ، برنج مخصوص سوشی
آشپزخانه شرق آسیا ( ژاپن ، افغانستان )
غذاهای مرسوم و مجلسی افغانی
آشپزی ایرانی
مرغ پلا ، دلمه سیب و آلبالونسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 143
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 34.9 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 45
در این شماره از مجله می خوانید :
آشپزخانه ترکیه ، ژاپن و افغانستان . غذاهای مرسوم و مجلسی افغانی و …
غذاهای سنتی ایرانی
بی جه کباب ، دمپخت شیراز ، ترکی پلو و …
ریزه کاری های تهیه انواع سوشی در خانهنسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 134
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 22.9 MB / تعداد صفحه : 116 / تعداد دستور : 47
پیاز یکی از رایجترین مواد مورد استفاده در آشپزی است، به همین دلیل شاید کمتر در مورد آن فکر کرده باشیم.
در این مجله مقاله ای با هدف آشنایی بیشتر شما با پیاز آمده که می توانید آن را در بخش مقالات با نام انواع پیاز بیابید و مطالعه کنید.نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید. -
out of stock
هنر آشپزی 139
15,000 تومانفرمت فایل : pdf / حجم : 11.4 MB / تعداد صفحه : 100 / تعداد دستور : 51
شماره ویژه فینگر فود (Iranian FingerFood)
لقمه های ایرانی
انواع تارت، تارتلت و کیش
سینی فینگر فود بین الملل و …
در این مجله مقاله ای با هدف آموزش پیشگیری بیماریهای قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشمها آمده که می توانید آن را در بخش مقالات با نام آنتی اکسیدان بیابید و مطالعه کنید.نسخه الکترونیک (PDF) مجله را پس از خرید بدون هیچ هزینه ارسال، در تلگرام یا ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
اگر علاقمند خرید نسخه چاپی همین شماره از مجله هستید لطفا با ما تماس بگیرید.
اگر تمایل به خرید کل مجله ندارید و تنها می خواهید یک یا چند دستور از آن را خریداری نمایید لطفا در قسمت توضیحات روی لینک دستور مورد نظرتان کلیک کنید.
آخرین مقالات و دستورها
مواد لازم برای کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو: سینه مرغ 2 قطعه
|| بیشتر بخوانیدنظرات مشتریان
اولین بار هست که این مجله رو تهیه کردم
چقدر پرمحتوا و خوبه.
سپاس از لطفتونسمانه میرزاییمشتری پی دی افبا سلام و احترام
pdf ها رسید
سپاسگزارم مطالب کارآمد ومفیدی دارد
مثل همیشه بسیارعالی وجالب. مرسی و پیشاپیش سال نو مبارک.دبستانیمشتری پی دی افبا سلام و احترام
ممنون از کانال خوب ومفیدتون
خواهش میکنم دستور کیک اسفنجی رو تو کانال بذارید
تشکر و سپاسمن همون باراول موفق شدم کامل آموزش آنلاین رو ببینم
ممنون بسسسسیار عالی و با کیفیت بود
امیدوارم دوره های شیرینی پزی وآشپزی هم به همین شکل برگزار بشهشهین کاظمیهنرجو کلاس آنلاینسلام عزیزم برنامه آموزش چیز کیک کدو حلوایی رو دیدم
عالی بود ممنون
فقط مقدار شکر قهوه ای و متوجه نشدم ممنون میشم مقدارش و بگیدمژگان نقیانهنرجو کلاس آنلاینممنون از پاسخگویی تون
واقعا بی نظیرید
ترانه گشتیهنرجو کلاس آنلاینخیلی خیلی ممنون از شما و همه عزیزانی که زحمت این کلاس رو کشیده بودند
موفق و سلامت باشید سپاسگزارماعظم بازیانهنرجو کلاس آنلاینسلام ممنون از ارسال مجله
دستتون درد نکنه
بابت اپلیکیشن هم می خواستم تشکر کنم خیلی خوبهطائف پورمشترک هنرآشپزیسلام عزیزم
ممنونم از کلاسای خوبتون واقعا عالیه
کلاس آنلاینتون عالیه. میشه شیرینی ناپلئونی هم یاد بدین؟پریساهنرجو کلاس آنلاینسلام روزتون بخیر؛
ممنون از تلویزیون هنر آشپزی که راه انداختید.
اکرم خلجمشتری کوک تیوب