سالاد هویج
دستوری از مجله هنر آشپزی 154
چینی زرین ایران (سرویس کارد و چنگال مدرن)
طرز تهیه سالاد هویج :
هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل، آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. شکر را در تابه ای ذوب کرده و روی کاغذ روغنی بریزید، وقتی کارامل خودش را گرفت روی سالاد بگذارید.
مواد لازم :
هویج 500 گرم
پرتقال درشت 2 عدد
پرک بادام 1 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه 1 عدد لیمو
روغن سالاد 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم
پرتقال درشت 2 عدد
پرک بادام 1 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه 1 عدد لیمو
روغن سالاد 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم