کوکوی کنجد
دستوری از مجله هنر آشپزی 154
سرو در ظروف چینی زرین ایران (رنگارنگ)
طرز تهیه کوکوی کنجد :
سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی سرد شده و پیاز را در کاسه ای رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل، دارچین، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. آرد سیب زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال زده و به مواد بیفزایید. ماهی تابه ای نچسب را روی حرارت قرار داده و روغن را درآن داغ کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید، سپس با یک قاشق کاملا روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و با درپوش یک طرف آن را سرخ کنید. کوکو را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ کنید.
مواد لازم :
نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم
نکته :
* دانه های کنجد می تواند به صورت بوداده و بونداده در این کوکو استفاده شود.
* تهیه این کوکو با آرد سیب زمینی به روغن کمی نیاز دارد.