توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 75 با 46 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
قنادی/ ویژه یلدا :
کیک لبو
چیزکیک انار
قنادی /ویژه کریسمس :
کیکهای کریسمس
تزیین کیک به شکل شومینه
قنادی :
شیرینی کویتی
تارت گردو و دارچین
چیزکیک شکلات و پرتقال
قنادی / کودک :
شیرینی ساده برای کودکان
مدرسه قنادی :
تزیین بیسکویت
خانهی بیسکویتی
پیش غذا :
سالاد بینالملل
سالاد قارچ و گوجه
آش گوجهفرنگی
سوپ ارنلر
آشپزی سنتی :
لوله کباب
اشکنهی تخم گشنیز
خورش انار دانه مسما
بریانی اصفهان
راز و رمز :
قیمه پلو (قیمه لاپلو )
قیمه نثار
دانستنیها :
فواید استفاده از ظروف
آشپزی با مایکروویو :
پوتاژ برنج
شیرینی ونیزی چرخشی
آشپزی بدون مرز :
میکس گریل
خوراک مرغ
املت پرشده قارچ
خوراک قلوه با سس خردل
پیتزا فیورنتینا
تارت پیاز و پنیر
پاستا با میگو و پنیر
پیراشکی گوشت
کیک مرغ و کاری
مدرسهی نان :
آشنایی با مواد اولیه در نانوایی (شکر وسایر شیرین کنندههای)
نان سنگ رشی
نان کادویی
دسر :
ژله هندوانه
ژلهی شیر عسلی
پاناکوتای نارگیلی با ژله آناناس
مدرسهی آشپزی :
همه چیز دربارهی عدسها
اسلاپی جو عدس
تبوله عدس با نان پیتا و سس پنیر و مایونز
سوپ کاری عدس
میوه آرایی/ ویژه یلدا :
تزیین هندوانه
تزیین شلغم به شکل گل
تزیین خربزه
تزیین گریپ فروت
آشپزي بین الملل :
سویا پلو (هندي)
تملیتوس وردس (پرو )
میوهي سرخ شده (عربي)
اردور سوسیس با دیپ ماست و اسفناج