کوکی ساندویچ موکا
دستوری از مجله هنر آشپزی 163
سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح رویال)
طرز تهیه کوکی ساندویچ موکا :
کره و شکر را با همزن بزنید تا کرمی شده و شکر قهوه ای کاملا حل شود،
تخم مرغ را افزوده و هم بزنید،
سپس پودر کاکائو و پودر قهوه آماده را به این مواد اضافه کرده و حدود 2 دقیقه با همزن بزنید،
در آخر آردها را افزوده و با نوک انگشتان ورز دهید تا یکدست شود.
خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با کاتر قالب بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از خنک شدن کوکی ها نصف کوکی ها را در شکلات سفید آب شده بزنید و روی ان کنجد بپاشید.
برای تهیه مواد میانی هم شیر عسلی را گرم کرده و شکلات را خرد کنید و در شیرعسلی گرم بریزید تا کاملا آب شود و از مواد با قیف بین دو عدد کوکی قرار دهید.
می توانید از فندق تست شده هم برای روی کوکی و نیز داخل کوکی استفاده کنید.
مواد لازم برای کوکی ساندویچ موکا :
کره 50 گرم
شکر قهوه ای 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر کاکائو 25 گرم
پودر قهوه 20 گرم
آرد برنج 120 گرم
آرد قنادی 20 گرم
شکلات سفید به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
مواد میانی :
شیر عسلی 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
[/two_fourth]