آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی

سایت رسمی شرکت هنر آشپزی

ورود / ثبت‌نام
  • حساب من
  • محصولات مورد علاقه من
  • فروشگاه
    • آموزش تصویری
    • مجلات
      • هنر آشپزی
      • هنر قنادی
    • لوازم آشپزی
    • کتاب
    • اشتراک
  • دستورها
  • مقالات
    • مواد اولیه
    • نکات و ترفندها
    • نیازهای بدن انسان
  • آموزشگاه هنر آشپزی
  • پشتیبانی مشتریان
    • درباره ما
    • شرایط خرید از هنر آشپزی
    • حامیان و دوستداران درخت
    • تماس با ما
سبد خرید
مشاهده سبد 0 آیتم | 0  تومان
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بازگشت‌به‌بالا

صفحه اصلی | دستورها | کرپ هزار لایه

کرپ هزار لایه

دستوری از مجله هنر آشپزی 164

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح رزفلاور)

طرز تهیه  کرپ هزار لایه:

برای تهیه خمیر کرپ، آرد، شیر، تخم مرغ، روغن مایع، نمک، فلفل و ادویه کاری را در ظرفی با مفتول دستی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید.
تابه تفلون کوچکی را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید و با ملاقه ای کوچک فقط به اندازه یک ملاقه از مواد را داخل تابه ریخته و هر دو را سرخ کنید (یک دقیقه) و کناربگذارید.

با این مقدار مواد حدود ۸ عدد نان کرپ به دست می آید.
کرپ ها را روی صفحه توری قرار دهید تا خنک شوند.
برای آماده کردن مواد میانی، کره، پیاز، سیر، گوشت و فلفل دلمه ای ها را در تابه ریخته و تفت دهید،
رب را اضافه کنید تا سرخ شود و در آخر نمک، فلفل و آویشن و زعفران را بیفزایید و مخلوط کرده و شعله را هم خاموش کنید.

سینی فر را چرب کنید. یک لایه از نان کرپ را قرار دهید، کمی از مواد گوشتی روی آن ریخته و کمی جعفری خرد شده و پنیر پیتزا روی گوشت ها بپاشید،
این کا را میتوانید ۸-۶ بار تکرار کنید و به صورت طبقاتی روی هم انجام دهید،
روی لایه آخر فقط پنیر پیتزا، کمی جعفری و آویشن بریزید،

در پایان در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید در حدی که پنیر بین لایه ها و سطح رویی آب شود،
سپس از فر خارج کنید. این کرپ با انواع سس ها بخصوص سس تارتار سرو می شود.

مواد لازم برای کرپ :

آرد 1 پیمانه اندازه گیری
شیر یک و یک و دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 6 قاشق سوپ خوری
نمک،‌فلفل و ادویه کاری مقدار کمی

مواد میانی :

کره 1 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی و سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 1 حبه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک،‌ فلفل و آویشن مقدار کمی
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 200 گرم

[/two_fourth]

دسته‌ها دستورها

به‌اشتراک‌بگذارید
facebook
twitter
google
pinterest

نظر بدهید لغو پاسخ

برای ارسال نظر شما باید وارد سایت شده باشید.

آخرین شماره مجله هنر آشپزی

خوردنی هایی برای ماه بهشت
لقمه های پنیر و سبزی، سوفله مرغ و قارچ
حلوای ارده، حلوای ایرمیک
درباره ریواس
نوبرانه فصل
برای تماشا جزئیات بیشتر و خرید مجله کلیک کنید. مشاهده مجله شماره 164 هنر آشپزی

دسته‌بندی

  • آموزشگاه آشپزی (1)
  • ابزار کاربردی (0)
  • دستورها (47)
  • رویداد خاص (1)
  • مواد اولیه (4)
  • نکات و ترفندها (3)
  • نیازهای بدن انسان (1)

اطلاعات بیشتر

بخش های اصلی

  • حساب من
  • لیست علاقمندی ها
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • دستورها
  • نکات و ترفندها

فروشگاه

  • مجله هنر آشپزی
  • مجله هنر قنادی
  • اشتراک ماهانه مجله
  • فیلم آموزش آشپزی

پشتیبانی کوک تیوب

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • حامیان و دوستداران درخت
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • شرایط و قوانین
  • آپارات
  • نظرات مشتریان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله هنر آشپزی می باشد 2016