قیمه کاچوری غذای هندی
دستوری از مجله هنر آشپزی 165
سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح کاونتری)
طرز تهیه قیمه کاچوری غذای هندی :
آرد و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کرده،
وسط آرد را گود کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد.
سپس خمیر را ورز داده روی آن را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید.
روغن را در تابه ریخته و سیر خرد شده را در آن تفت دهید.
گوشت را اضافه کنید پیاز، نمک، فلفل قرمز، فلفل سبز،زیره و گشنیز را نیز بیافزایید و کاملا مواد را تفت دهید.
بعد از پخت بگذارید سرد شود.
برای تهیه رومال خمیر کره را در تابه ای بگذارید ذوب شود و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را ورز دهید و به اندازه یک چانه جدا کنید و سپس با دست آن را لوله کرده و به 6 قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را در دست به شکل مستطیل پهن کنید. سپس روی آن را از مخلوط کره و آرد (رومال) بمالید و دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و دوباره از مخلوط رومال بمالید و خمیر را از دو سر تا کنید و 30 دقیقه استراحت دهید.
در انتها خمیر تا شده را به شکل مربع باز کنید و از مواد آماده شده داخل آن بریزید و خمیر را از گوشه ها به هم بچسبانید و بعد مثل بقچه در هم بپیچید.
بقچه ها را در ظرف گود و کوچکی از روغن شناور کرده و سرخ کنید.
مواد لازم برای خمیر :
آرد 2 پیمانه
نمک 2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
مواد لازم رومال خمیر :
آرد 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
مواد داخل خمیر :
گوشت 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه خرد شده
روغن 2 قاشق سوپ خوری
زیره 1 قاشق سوپ خوری
بذر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز یک و یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سبز تازه یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم