آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی

سایت رسمی شرکت هنر آشپزی

ورود / ثبت‌نام
  • حساب من
  • محصولات مورد علاقه من
  • فروشگاه
    • آموزش تصویری
    • مجلات
      • هنر آشپزی
      • هنر قنادی
    • لوازم آشپزی
    • کتاب
    • اشتراک
  • دستورها
  • مقالات
    • مواد اولیه
    • نکات و ترفندها
    • نیازهای بدن انسان
  • آموزشگاه هنر آشپزی
  • پشتیبانی مشتریان
    • درباره ما
    • شرایط خرید از هنر آشپزی
    • حامیان و دوستداران درخت
    • تماس با ما
سبد خرید
مشاهده سبد 0 آیتم | 0  تومان
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بازگشت‌به‌بالا

صفحه اصلی | دستورها | قیمه کاچوری غذای هندی

قیمه کاچوری غذای هندی

 

دستوری از مجله هنر آشپزی 165

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح کاونتری)

طرز تهیه قیمه کاچوری غذای هندی :

آرد و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کرده،
وسط آرد را گود کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد.
سپس خمیر را ورز داده روی آن را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید.

روغن را در تابه ریخته و سیر خرد شده را در آن تفت دهید.
گوشت را اضافه کنید پیاز، نمک، فلفل قرمز، فلفل سبز،‌زیره و گشنیز را نیز بیافزایید و کاملا مواد را تفت دهید.
بعد از پخت بگذارید سرد شود.

برای تهیه رومال خمیر کره را در تابه ای بگذارید ذوب شود و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را ورز دهید و به اندازه یک چانه جدا کنید و سپس با دست آن را لوله کرده و به 6 قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را در دست به شکل مستطیل پهن کنید. سپس روی آن را از مخلوط کره و آرد (رومال) بمالید و دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و دوباره از مخلوط رومال بمالید و خمیر را از دو سر تا کنید و 30 دقیقه استراحت دهید.

در انتها خمیر تا شده را به شکل مربع باز کنید و از مواد آماده شده داخل آن بریزید و خمیر را از گوشه ها به هم بچسبانید و بعد مثل بقچه در هم بپیچید.
بقچه ها را در ظرف گود و کوچکی از روغن شناور کرده و سرخ کنید.

مواد لازم برای خمیر :

آرد 2 پیمانه
نمک 2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم

مواد لازم رومال خمیر :

آرد 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه

مواد داخل خمیر :

گوشت 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه خرد شده
روغن 2 قاشق سوپ خوری
زیره 1 قاشق سوپ خوری
بذر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز یک و یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سبز تازه یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دسته‌ها دستورها

به‌اشتراک‌بگذارید
facebook
twitter
google
pinterest

نظر بدهید لغو پاسخ

برای ارسال نظر شما باید وارد سایت شده باشید.

آخرین شماره مجله هنر آشپزی

خوردنی هایی برای ماه بهشت
لقمه های پنیر و سبزی، سوفله مرغ و قارچ
حلوای ارده، حلوای ایرمیک
درباره ریواس
نوبرانه فصل
برای تماشا جزئیات بیشتر و خرید مجله کلیک کنید. مشاهده مجله شماره 164 هنر آشپزی

دسته‌بندی

  • آموزشگاه آشپزی (1)
  • ابزار کاربردی (0)
  • دستورها (47)
  • رویداد خاص (1)
  • مواد اولیه (4)
  • نکات و ترفندها (3)
  • نیازهای بدن انسان (1)

اطلاعات بیشتر

بخش های اصلی

  • حساب من
  • لیست علاقمندی ها
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • دستورها
  • نکات و ترفندها

فروشگاه

  • مجله هنر آشپزی
  • مجله هنر قنادی
  • اشتراک ماهانه مجله
  • فیلم آموزش آشپزی

پشتیبانی کوک تیوب

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • حامیان و دوستداران درخت
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • شرایط و قوانین
  • آپارات
  • نظرات مشتریان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله هنر آشپزی می باشد 2016