آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی

سایت رسمی شرکت هنر آشپزی

ورود / ثبت‌نام
  • حساب من
  • محصولات مورد علاقه من
  • فروشگاه
    • آموزش تصویری
    • مجلات
      • هنر آشپزی
      • هنر قنادی
    • لوازم آشپزی
    • کتاب
    • اشتراک
  • دستورها
  • مقالات
    • مواد اولیه
    • نکات و ترفندها
    • نیازهای بدن انسان
  • آموزشگاه هنر آشپزی
  • پشتیبانی مشتریان
    • درباره ما
    • شرایط خرید از هنر آشپزی
    • حامیان و دوستداران درخت
    • تماس با ما
سبد خرید
مشاهده سبد 0 آیتم | 0  تومان
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بازگشت‌به‌بالا

صفحه اصلی | دستورها | خاچاپوری آجارولی

خاچاپوری آجارولی

 

دستوری از مجله هنر آشپزی164

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سورن)

طرز تهیه  خاچاپوری آجارولی (نان معروف گرجستان):

برای تهیه خمیر؛ ابتدا آب ولرم، شکر و مخمر را مخلوط کرده و هم بزنید و روی آن را پوشانده و کنار بگذارید تا عمل بیاید (حدود 7 دقیقه).
روغن،‌ نمک، سیر، مخمر عمل آمده و شیر ولرم را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شده و از اطراف ظرف جدا شود.

روی سطح کار ا آردپاشی کرده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید،
سپس خمیر را در ظرفی چرب قرار داده و روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرم به آن استراحت دهید.
خمیر را به 4 چانه مساوی تقسیم کرده و سلفون بکشید و 10 دقیقه استراحت دهید.

کف سینی را چرب کنید.
خمیر را به صورت قایقی باز کرده و مواد میانی را روی خمیر قرار دهید،
لبه های خمیر را از اطراف روی مواد میانی برگردانید، بالا و پایین خمیر را کمی بپیچانید،
لبه های خمیر را با مخلوط زرده، زعفران و شیر رومال کنید و کنجد پاشیده و روی سینی را بپوشانید و مجددا 5 دقیقه به خمیر استراحت دهید (در مجموع سه بار استراحت لازم است).

فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید،
سپس خارج کنید و تخم مرغ یا زرده را در مرکز نان قرار داده و 10 دقیقه دیگر داخل فر بپزید،

در آخر یک دقیقه هم گریل کنید. از جعفری خردشده هم برای تزئین استفاده کنید.

طرز تهیه مواد میانی:
پنیر لبنه، پنیر پیتزا و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مواد لازم برای  خاچاپوری آجارولی (نان معروف گرجستان) :

آب 1 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
مخمر یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 1 حبه
شیر ولرم ½  پیمانه
آرد 400-500 گرم

مواد میانی خمیر :

پنیر لبنه یا ماسکارپونه 250 گرم
پنیر پیتزا 250 گرم
کره آب شده 30 گرم
تخم مرغ کامل یا زرده 1 عدد
جعفری خرد شده برای تزیین مقدار کمی

مواد رومال :

زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران آب شده ½ قاشق چای خوری
شیر 1 قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم

دسته‌ها دستورها

به‌اشتراک‌بگذارید
facebook
twitter
google
pinterest

نظر بدهید لغو پاسخ

برای ارسال نظر شما باید وارد سایت شده باشید.

آخرین شماره مجله هنر آشپزی

خوردنی هایی برای ماه بهشت
لقمه های پنیر و سبزی، سوفله مرغ و قارچ
حلوای ارده، حلوای ایرمیک
درباره ریواس
نوبرانه فصل
برای تماشا جزئیات بیشتر و خرید مجله کلیک کنید. مشاهده مجله شماره 164 هنر آشپزی

دسته‌بندی

  • آموزشگاه آشپزی (1)
  • ابزار کاربردی (0)
  • دستورها (47)
  • رویداد خاص (1)
  • مواد اولیه (4)
  • نکات و ترفندها (3)
  • نیازهای بدن انسان (1)

اطلاعات بیشتر

بخش های اصلی

  • حساب من
  • لیست علاقمندی ها
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • دستورها
  • نکات و ترفندها

فروشگاه

  • مجله هنر آشپزی
  • مجله هنر قنادی
  • اشتراک ماهانه مجله
  • فیلم آموزش آشپزی

پشتیبانی کوک تیوب

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • حامیان و دوستداران درخت
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • شرایط و قوانین
  • آپارات
  • نظرات مشتریان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله هنر آشپزی می باشد 2016