خوراک مدیترانه ای بادمجان و نان پیتا
دستوری از مجله هنر آشپزی 159
طرز تهیه خوراک مدیترانه ای بادمجان و نان پیتا :
ابتدا بادمجان ها را سرخ كرده و با سير و پیاز در غذاساز بريزيد تا كاملاً پوره شود.
گوشت را سرخ كرده و گوجه فرنگي را اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملاً گوجه ها سرخ شوند،
آب ليموترش، نمك و فلفل را هم بیفزایید.
در ظرفي كه بتوانيد در فر قراردهيد ابتدا مايه گوشت را بريزيد و لايه بعد مايه بادمجان و لايه بعد ماست چكيده
را كاملاً پخش كنيد
نان هاي پيتای برش زده شده را روی غذا پخش كرده و در آخر پنير موتزارلای دالیا را اضافه كنيد
به مدت 20 دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد قرار دهید.
در پایان با جعفري تزيين نمایید.
مواد لازم برای خوراک مدیترانه ای بادمجان و نان پیتا :
بادمجان متوسط سرخ شده 4 عدد
سير ١ حبه
پياز سرخ شده ٤ قاشق سوپ خوري
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
گوجه فرنگي نگين يخردشده ٢٠٠ گرم
آب ليموترش ١ قاشق سوپ خوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
ماست چكيده ١ پيمانه
نان پيتا ١ عدد
پنير موتزارلای دالیا رنده شده ٢٠٠ گرم
جعفري ساطوري شده ٢ قاشق سوپ خوري
روغن به مقدار لازم