توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 159 با 54 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
آشپزی ایرانی :
کباب ترش مغز دار
آش هفت قلم
کیی پلو
کوفته شوید باقلا
مرغانه پلاو
ته چین مازندرانی
مرصع پلو
بدون مرز :
رولد املت
کباب بره با قوس قوس
اردور بنگ بنگ چیکن
برش های فویانگ
ماهی هامور کبابی
میگوی پفکی
مرغ قلقلی باسویا سس
بلدرچین با سس هلو
مدرسه سس ها (1) – چاشنی های رنچ :
چاشنی سالاد رنچ
چاشنی رنچ بلوچیز
چاشنی رنچ خیار
چاشنی رنچ آوکادو
چاشنی رنچ گیاهی شیر نارگیل
سس ایتالیایی مرینرا
چاشنی سیربرشته شده
سس رزمکو
خمیر کاری قرمز تایلندی
سس تایلندی بادام زمینی
سس چیمی چوری
سس سرخ کردنی همه منظوره چینی
وینایگرته انار
سس زتزیکی
وینایگرته یونانی
باربیکیو سس هاوایی
دسر برنج
خوراک مدیترانه ای بادمجان و نان پیتا
پیتزای ورقه ای
پیش غذا :
سالاد سزار
سالاد گرم
سالاد می موزا
شریمپ پارتی بایت
راتای میرزا قاسمی
رول ژامبون سوخاری
شیرینی و دسر :
پنفورته شکلاتی
گرین لند کریسمس
حباب های کریسمسی
پوم پارپل
حس خوب زندگی
عطر خوش بهار
دسر سوهان
کاپ کیک کریسمس
آب میوه مخلوط با ادویه
پای آناناس
شیک طالبی
نان انگشتی
گزارش ناصر زحمتکش از :
کافه رستوران ایفوریا
درباره مجید حبیبی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.