توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 55 با 54 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
پیش غذا :
سالاد جوانه ماش
سالاد بلغور
حریره مارچوبه
سالاد ماکارونی برنجی
آشپزی سنتی :
آش کنگر
تاس کباب
کوکو کدو با پنیر و ماست
خورش متنجن
اشکنه قند
ترشی گرما ( قورمه )
راز و رمزها :
لوبیا پلو
آشپزی با مایكروویو :
خوراک مغز
اسکرامبل گوشت
آشپزخانه بین الملل :
پیراشکی گوشت حلزونی (فطائر الحلزونیه )( عربی )
نوع دیگر فول ( عربی )
باذنجان اسود بالحمص ( بادنجان سیاه با نخود ) ( عربی )
خوراک آنالی کزلی ( ترکیه )
خوراک مرغ با پوره سیبزمینی ( ترکیه )
شاهی توکره ( هندی )
میرچی کاسالن ( هندی )
آشپزخانه بدون مرز :
رول فیله با قیسی
پاستا پنه ریگاته
پاستا با کوفته میگو
کوفتههای هرمی
فریکازه مرغ
دمی رنگین
املت مجلسی
ناپلئون سینه مرغ و بوقلمون
اسکالپ بادنجان
تارت کدو و شوید
فتوچینی با فیله گوساله
شاورمای مرغ و سیب زمینی
ایدهها :
مگا برگر
همبرگر با سس فلفل و پنیر
آشپزی کودک :
موشهای نارگیلی
پودینگ شکلاتی
سفره من :
ماکارونی با پنیر و جعفری
رولت کوکو سبزی
طاجین سمک (ماهی)
ترشی شیرازی
ترشی گوجه گیلاسی
نان موز دارچینی
قنادی :
بیسکوییت جو انگلیسی
بیسکوییت شکلات و گردو
موس بر پایه بیسکویت و روکش ژله
کوکیز گردویی ( Walnut cookies )
بیسکویتی پسته
ترایفل چیزکیک توت فرنگی
ناپلئون با روکش شکلات
کیک بستنی شکلاتی
کیک جوجه کباب
شارلوت گرم توت فرنگی
دسر کوکوی سیب زمینی شیرین
دسر ماست توت فرنگی
مقاله :
در مورد آواکادو
داروخانه طبیعت :
تخم گشنیز