توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 67 با 39 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
پيش غذا :
اردور ميگو و گوجه فرنگی
آشپزی سنتی :
كتلت جوانهی گندم
مکش
كوكوی بادنجان
كوفته نخود
راز و رمز :
خورش آلو اسفناج
آشپزی بدون مرز :
پيتزای رول كدو
خوراك كلم برگ
مرغ لقمهای
كرپ رول اسفناج (Spinach Crepe Swirls)
خوراك گوشت و كراكف با سبزيجات
كيك مرغ و ريحان با زيتون
نان پنير و كشمش
بوريتوی لوبيا
كودك :
خوراك مخصوص نوباوهگان
مدرسه آشپزی :
برنج سرخ شده (Fried Rice)
برنج سرخ شده با کاری هندی
اسنك :
قرابيه نمکی
نان رولت سيب زمينی و ژامبون
سبزیآرايی :
تزيين فلفل به شکل گل
آشپزی با مایکروویو :
برنج قالبی با مرغ
فیش استراگانف
پوره اسفناج و سیب زمینی
ترشي :
ترشي میوههاي خشك
دسر :
دسر بادام (هندی)
کرم شکلاتی (Exotie Fruit Cream)
شارلوت کرم و میوه
تزیین کیك :
تزیین کیك به شکل همبرگر
مدرسه قنادی :
خمیر کلمی و دانستنیهایی در مورد آن
تزیینات پیشنهادی برای سرو نان سادهی خامهای
قنادی :
بیسکویت موسلی
کیك پنیر و لیمو
شیرینی شکلات کرمدار
شیرینی تافی تابنده
کیك سیب سه لایه
آشپزی بینالملل :
جوجه کباب یوناني با سس نعنا و پنیر
خورش باقالی با ماست (عربی)
میگو با ارده (عربی)
ژامبون در سس قار چ (آلمان)
فوندوتا (ایتالیا)
نان سنتی تبریز:
نان کره ای مغزدار
پیمانهها:
جدول درجه حرارت فرهای مختلف
اندازه گیری موفق