توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 68 با 41 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
پيش غذا :
حريرهی نخودفرنگی
سوپ بوقلمون
سالاد تخم مرغ داماد با سس تمر هندی
آشپزی سنتی
كباب لقمهای خانگی
كشك جوش (یا کاله جوش)
قره جوش (ثمره)
مسمای گوجه سبز و شويد
دمی مرغ و سبزيجات
تهچين توت فرنگی (مدرن)
راز و رمز :
كوكوسبزی
آشپزی با مايکروويو :
كباب حسينی
دسر گلابی با كرم
انواع دسر :
ماست بادامی با توت فرنگی
ساوارين ميوهای
مدرسه آشپزی :
فيله كردن قزلآلا
فيله قزلآلای سرخ شده با سس زیتون و لیمو
رول قزلآلای بريان
رول قزلآلا در فر
آشپزی بدون مرز :
پودينگ سيب زمينی و قارچ
لازانيا با كوفته ريزه
كلم لايه لايه
تارت سيب زمينی
مرغ سوخاری كم چرب
سيب زمينی تنوری
نان :
نان فنجانی مغزدار
مدرسه قنادی :
کاربرد ژلاتین
پودینگ ماست و لیمو و پرتقال
شارلوت روسی
قنادی :
مینی چیز کیک توت فرنگی
کیک کرپ توت فرنگی
کیک پنیر با پای
کیک به شکل کوه
مافین هویج و گردو
کیک خشک
کودک :
لانهی پرندهی نارگیلی
آشپزی بین المللی :
کاپوناتا
خوراک مارچوبه و ذرت
مرغ با سس سیر و لیموترش
میگو با سس قارچ و تمرهندی
دم کی مرغی
غذا و گردشگری :
سوریه
مقاله :
ده راه کاهش کالري (انرژی دریافتی از غذا)
منتخبی از مطالب درج شده توسط کاربران در تالار گفتگوی سایت ماهنامه هنر آشپزی :
اشكالات رایج در پخت کیکها
دانستنیها :
اصول صحیح اندازه گیري مواد اولیه