توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 70 با 51 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
پيشواز رمضان :
كتلت بادنجان (کباب البادنجان)
كوكو قاشقی
فندق پاره
آلوخاك (خاگينه سيب زمينی)
باميهی عربی (لقیمات)
شيرينی خرمايی
گل پالوده
شيربرنج طالبی
پيش غذا :
بيسکويت شور
آشپزی سنتی :
دمی عدس
تهچين گوشت گرمساری
آش آلبالو
بيج بيج
راز و رمز :
عدس پلو
آشپزی با مايکروويو :
پای سيب
آلبالو پلو
مايکروويو و سلامت غذا
دسر :
ژله رنگين كمان
ايدههايي براي دسر تابستانه :
موس توت فرنگی و شاهتوت
شارلوت موس انبه
ترايفل زردآلو
کرم کارامل پانچ
سفره آرايی :
تزيين طالبی
داروخانه طبيعت :
ديابت و گياهان موثر بر آن
مدرسه نان :
آشنايی با انواع نان
نان كنجدی دورنگ
نان ارده
نان آفتابگردان
قنادی :
کیک آلبالو
اسکاسکی
بیسکویت دارچینی
کیک زردآلوی تازه
کیک کرامبل
کیک لیمو و زردآلو
کیک آلمانی
سیب در قفس
تزیین کیک به شکل کندو
کودک :
تزیین کیک جوجه تیغی با روکش پودینگ
مدرسه قنادی :
بستنیها
بستنی وانیل خانگی
ایدههایی برای کار با بستنی
پارفهی شکلات و بادام
پارفهی توت فرنگی و گیلاس
پارفهی کارامل و بادام
تورتهی بستنی با پرالین و روکش شکلات سفید
بدون مرز :
ساندویچ مخصوص پنیر و مرغ سوخاری
بالشتکهای پنیری
مدرسه آشپزی :
کباب های مکزیکی
سالسا لوبیا
سالسا پرتقال
جوجه کباب سیر و ر زماری
فیله کباب با سس جعفری و سیر
پوره سیب زمینی شیرین
آشپزخانه نروژ :
کتلت ماهی نروژی
آشپزخانه پرو :
کیک سیب زمینی
غذا و گردشگری :
ترکیه