توضیحات محصول
فهرست مجله راهنمای پخت انواع نان جلد 4 با 28 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
مقاله :
آشنایی با مواد اولیه مورد استفاده در نانوایی (شکر و شیرین کننده ها)
نان سنگفرشی
مقاله :
آشنایی با مواد اولیه مورد استفاده در نانوایی (شیرین کننده های مایع)
نان گردویی اسلوونی
نان استروسل
نان مغزدار کشمش و فندق
نان های مخصوص با گوجه فرنگی و زعتر
مقاله :
اشکالات رایج در پخت نان و راهکارهای رفع آن
نان سیب زمینی فنجانی
نان قندی
نان نازک
مقاله :
آشنایی با ابزارهای مورد استفاده در نانوایی
نان کسمه ایوانکی
مقاله :
آشنایی با مواد اولیه مورد استفاده در نانوایی(آرد)
نان رول دارچینی در طرح های مختلف
رول دارچینی در قالب کیک
نان رولت گردویی در قالب گرد ساده
حلقه دارچینی
رول دارچینی به شکل گل فانتزی
نان گل دارچینی
آیسینگ شکری
اسکن
اسکن کرنبری
اسکن کدوحلوایی
اسکن شکلاتی
اسکن ژامبون و پنیر
نان پرتقالی
نان لقمه ای
نان سیب زمینی
نان جو
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.