توضیحات محصول
فهرست مجله هنر آشپزی 140 با 50 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
سفره افطار :
غذای عربی ویژه سحر و افطار در ماه مبارک رمضان
مقاله :
آداب و رسوم ماه مبارک رمضان در کشورهای عربی
آداب و رسوم اهالی شامات (لبنان ، سوریه ، اردن و فلسطین) در ماه مبارک رمضان
لفائف اللحم و السبنخ و الجبل (پیراشکی گوشت و اسفناج و پنیر از کشور مصر)
الفول مدمس (باقلا پخته با روغن زیتون از کشور مصر)
دولمه الملفوف (دلمه برگ کلم از کشورهای شامات)
قوالب الکنافه (کادیف قالبی از کشورهای شامات)
کبه برغل (کبه بلغور از کشورهای شامات)
باذنجان بالجبن (بادنجان با پنیر از کشور مصر)
نوشیدنی :
لیموناد هندوانه ای
شربت عسل
شربت عثمانی
دوغ ریحانی
آشپزی ایرانی :
سوته آش (گیلان)
خورشت گوجه سبز و باقلا
قیقنا (سحری گیلانی)
خالی آوی (گیاه خواری)
گندم پلو (خراسان)
قیمه پلو با مرغ
خورشت کنگر و هویج
دلمه برگ مو (شیرازی)
ست منو :
از پیش غذا تا دسر ، رستوران را به خانه ببرید.
سالاد سزامو
سوپ مینسترون (ایتالیایی)
ماهی هامور با ساقه اسفناج
پاناکوتای زعفرانی (دسر ایتالیایی)
بدون مرز :
بورک گوشت (با یوفکای خانگی)
بابا غنّوج
کبه ارّنبیه (کبه بلغور با ارده و رب انار)
سالاد با فلافل و سس ارده
رز بالخضروات (پیراشکی با پلوی سبزیجات)
پیراشکی آسان پنیر و فلفل
کرات البطاطس (پیراشکی سیب زمینی)
سلطه الباذنجان و الکوسا (سالاد کدو و بادنجان با رب انار)
نان پنیر و سبزیجات
نان تست شکم پر (نان تست با قارچ و پنیر ، نان تست با تخم مرغ)
دجاج لیمو و نعناع (نان با مرغ در فر از کشور فلسطین)
گلدان لیمو و نعناع
قنادی با سر دبیر :
باقلوای آلبالو
شوبیت
باقلوای گستانه (شاه بلوط)
شیرینی :
محلبی سقزی کمال پاشا
کمال پاشا
حلوای خرما
حسو (سمنان)
حلوی التمر (حلوای خرما)
دسر ترک (گرگانی)
محلبی ایرمیک
انجیر ایوتماسی (شیر انجیر)
کادایف شیری
شعریه بالحلیب (رشته با شیر عسلی)
آشپزی با شما :
به روش رزا بوقوسیان
آش دوغ به روش خانم بوقوسیان
کیک باقلوا
گزارش :
گزارش مستر تستر
مم مد استیک هاوس
خوراک مرغ مکزیکی(شف کات)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.