توضیحات محصول
فهرست مجله هنر قنادی 133 با 34 عنوان دستور تهیه
برای اطلاعات بیشتر روی هر یک از دستورها کلیک کنید
کیک خانگی :
کیک پرتقال با کرم قهوه
کیک یزدی (دستپخت خلیفه یزدی)
چیز کیک ایرلندی (چیز کیک ایرلندی بدون ژلاتین)
کیک عصرانه توت فرنگی
شیرینی خانگی :
شیرینی هلیکسون
پروک
دسر :
موس سه لایه شکلات
نوشیدنی :
اسموتی دارچین
اسموتی نعنا و شکلات
شورینی :
نان والوان با سس سبز
مقاله :
معرفی ابزارهای قنادی (قسمت چهارم)
ابزارهای مدلسازی فوندانت
خوشمزه های فصلی :
مافن کدو حلوایی و پنیر
رولت کدو حلوایی
دسربار کدو حلوایی
ترایفل کدو حلوایی
ووپی پای کدو حلوایی
تارت کدو حلوایی
مدرسه تزیین کیک ویژه مبتدی :
کار با قیف و ماسوره (قسمت دوم)
حصیر باف
ماسوره ستاره ای
ماسوره چمن
کرم کره ای ایتالیایی (قسمت سوم)
مقدمه
مشخصات کلی کرم کره ای ایتالیایی
طرز تهیه کرم کره ای
نکته ها
مدرسه تزیین کیک ویژه افراد حرفه ای :
مبانی کار با ایزومالت (قسمت دوم)
آیا در هنر «کار با شکر» ایزومالت جایگزینی دارد؟
نحوه قالب گیری برای تهیه گل و جواهرات
رسیدن شکر برای تهیه تور ابریشمی
کارامل
تور ابریشمی
فندق کاراملی تزئینی
میز شیرینی (تم جشن تکلیف دختران) :
تم جشن تکلیف (مقدمه)
کیک جشن تکلیف
تاپر کیک جشن تکلیف
کوکیز جشن تکلیف
مینی کیک خرمالو
رژیمی :
بیسکوییت جو و گردو
نان :
نان زیره و خامه
نان قارچ و پیاز
نان گوجه و پیاز
نانک گلوله برفی با مارمالاد زردآلو (بدون نیاز به فر)
مربا :
مربای کدو حلوایی
پرسش و پاسخ با سردبیر :
در برخی از آموزش های تزیین کیک مجله ماکت به کار رفته است به نظر شما آیا استفاده از ماکت صحیح است؟
آیا در کیک ها می توان قالب میان تهی را با ساده و یا بالعکس جایگزین نمود؟
آیا بلوبری در ایران جهت خرید عرضه می شود؟
هرگاه در دستوری از شکلات مرغوب نام برده شود به چه معنا می باشد؟
بهترین زمان خارج کردن کیک از قالب چه زمانی است؟
بیسکوییت هایی را که با خمیر فوندانت تزیین می کنم خیلی سفت و خشک می شود. چه راهکارهایی بری ممانعت از آن وجود دارد؟
وینر چیست؟
نقاشی روی بسکوییت با پوشش خمیر فوندانت
مقاله (اصول و تئوری) :
مبانی رنگ ها
قنادی ملل :
کاپ کیک
مقاله (اصول و تئوری) :
آموزش زبان تخصصی قنادی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.