ترافل مغزدار جشن

زمان آماده سازی
30 دقیقه
دشواری
متوسط
قابل سرو برای
2 نفر
وعده غذایی
عصرانه
ارسال شده توسط
تاریخ درج
1 کمی
ترافل ستاره‌ای یا پودر نارگیل
1 کمی
رنگ طلائی خوراکی و حلال آن
1 به میزان لازم
شکلات ترجیحاً سفید
1 به میزان لازم
خمیر فوندانت
2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال
80 گرم
پودر شکر
1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
90 گرم
کره ذوب شده
75 گرم
پودر بادام برشته
125 گرم
بیسکوئیت ساده یا کاکائویی پودرشده
90 گرم
شکلات سیاه ذوب شده
ترافل مغزدار جشن

طرز تهیه ترافل مغزدار جشن
دستوری از مجله هنر قنادی 125

کمی از خمیر فوندانت را نازک بازکرده و با کاتر پروانه برش بزنید.
سپس به وردنه تکیه داده و بگذارید بصورت V شکل، نیمه خشک شود.
با رنگ طلایی و صورتی پودری رنگ کرده و آن را کنار بگذارید.
مغزی را بدین صورت آماده کنید که شکلات و خامه را مخلوط کرده و اجازه دهید مدتی خنک و سفت شود.
سپس کمی از آن را برداشته و گلوله کرده و در یخچال بگذارید.

تمامی مواد میانی را مخلوط نمایید. در صورت لزوم کمی آب پرتقال مازاد بیفزایید.
کمی از این خمیر را برداشته، در دستتان باز کنید و دور مغزی‌ها پیچیده و گلوله کنید.
یک سیخ چوبی یا نی کوچک را در شکلات فرو برده و در مرکز ترافل‌ها فرو ببرید.
اجازه دهید شکلات ببندد و نی به آن کاملاً بچسبد.
شکلات را ذوب کرده و در لیوان کوچک بریزید.
نی را در دست گرفته و عمودی، ترافل را یکبار در شکلات ذوب شده فرو برده و درآورید.
اجازه دهید شکلات‌های اضافی بریزد و آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا ترافل به کاغذ بچسبد و نقطه اتکای صاف و محکمی پیدا کند.
تا شکلات نبسته، پروانه را کنارش نصب کرده و ترافل ستاره‌ای یا پودر نارگیل بپاشید.
اگر تمایلی به این تزیین ندارید، 80 گرم شکلات تلخ را با 1 قاشق چایخوری کره کاکائو(یا روغن جامد) ذوب نموده و 35 گرم پودرنارگیل بیفزایید.
شکلات‌های آماده را در این مخلوط فرو برده و با چنگال خارج کرده و روی فویل بچینید.

  1. ترافل را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
  2. شکلات سیاه ذوب شده و خامه مواد مغزی شکلات هستند.
  3. مواد میانی هم از بیسکوئیت ساده یا کاکائویی پودرشده، پودر بادام برشته، کره ذوب شده، پودر کاکائو، پودر شکر، آب پرتقال تشکیل شده است.
  4. مواد پوششی هم خمیر فوندانت، شکلات ترجیحاً سفید، رنگ طلائی خوراکی و حلال آن، ترافل ستاره‌ای یا پودر نارگیل است.

هنوز پیامی ارسال نشده؛ اولین نفری باشید که پیام می گذارد

شما برای نوشتن نظر، باید ابتدا وارد شوید .