اسلایس مارس

زمان آماده سازی
30 دقیقه
دشواری
سخت
قابل سرو برای
3 نفر
وعده غذایی
عصرانه
ارسال شده توسط
تاریخ درج
2 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه
100 گرم
شکلات 70% (خرد شده)
1/4 پیمانه
گردوی نگینی شده
2 پیمانه
کورن فلکس شکلاتی
100 گرم
کره
4 عدد
شکلات مارس
اسلایس مارس

اسلایس مارس
دستوری از مجله هنر قنادی 113-114

طرز تهیه اسلایس مارس :

شکلات‌های مارس را به قطعات کوچک برش زده و با کره مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید.
با حرارت ملایم کره و شکلات را به صورت مایع در آورده و از روی حرارت بردارید.

کورن فلکس را کمی خرد کرده و به مخلوط کره و شکلات مارس اضافه کنید و هم بزنید.
گردوی نگینی شده را نیز اضافه کرده و مایه را داخل قالب یا ظرف پیرکس مستطیل شکلی پرس کنید.
قالب را داخل یخچال گذاشته و رویه آن را آماده کنید.

خامه‌ی صبحانه را روی حرارت قرار دهید، وقتی تک جوش زد، شکلات 70% را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مایه‌ی رویه را روی شیرینی ریخته و اجازه دهید تا کاملاً داخل یخچال منسجم و سفت شود.
بعد از یخچال خارج کرده و پس از 10 دقیقه با چاقوی تیز به صورت اسلایس برش بزنید.

  1. می‌توانید به جای کورن فلکس از برنجک بدون نمک نیز استفاده کنید
  2. به جای گردوی نگینی می‌توانید از هر مغزی به دلخواه استفاده کنید
  3. این اسلایس تا 15 روز در جای خشک و خنک قابل نگهداری است

یک نظر

  1. دوستان این اسلایس رو درستش کردم و بسیار خوشمزست نکته مهم در اینه که حتما ظرف در دار نگهداری بشه تا تازه بمونه 👌

شما برای نوشتن نظر، باید ابتدا وارد شوید .