آش لوبیا سبز

دشواری
متوسط
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال شده توسط
تاریخ درج
1 جهت تزیین
پیاز داغ
2 عدد
فلفل سبز تند
500 گرم
گوجه فرنگی
1 به میزان لازم
فلفل
1 به میزان لازم
نمک
1 لیتر
آب
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 پیمانه
بلغور جو
1 جهت تزیین
نعناع خشک
3 قاشق سوپخوری
پیاز داغ
1 به میزان لازم
روغن
1 جهت تزیین
سیر داغ
آش لوبیا سبز

طرز تهیه آش لوبیا سبز
دستوری از مجله هنر آشپزی 156

در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید.
سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید بلغور بپزد. (اگر آب آش تمام شد دوباره آب اضافه کنید)

سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.
پس از 15 دقیقه لوبیا سبز پخته، گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده (با مخلوط کن یا رنده) و در صورت تمایل فلفل سبز را هم  به مخلوط بلغور اضافه کنید.

سپس آب، نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بگذارید آش جا بیفتد.

آش را در ظرف سرو ریخته و آن را با نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.

طرز تهیه لوبیا سبز

لوبیا را به قطعات مورد علاقه (با توجه به نوع غذا) خرد کرده و بشویید.
و با مقدار کمی آب (متناسب با وزن لوبیا)، نمک و یک پیمانه آب گوجه فرنگی حل شده در آب بپزید.

این طرز پخت باعث می شود که لوبیا له و چروک نشده و رنگ خود را حفظ کند.

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه)

هنوز پیامی ارسال نشده؛ اولین نفری باشید که پیام می گذارد

شما برای نوشتن نظر، باید ابتدا وارد شوید .