آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی

سایت رسمی شرکت هنر آشپزی

ورود / ثبت‌نام
  • حساب من
  • محصولات مورد علاقه من
  • فروشگاه
    • آموزش تصویری
    • مجلات
      • هنر آشپزی
      • هنر قنادی
    • لوازم آشپزی
    • کتاب
    • اشتراک
  • دستورها
  • مقالات
    • مواد اولیه
    • نکات و ترفندها
    • نیازهای بدن انسان
  • آموزشگاه هنر آشپزی
  • پشتیبانی مشتریان
    • درباره ما
    • شرایط خرید از هنر آشپزی
    • حامیان و دوستداران درخت
    • تماس با ما
سبد خرید
مشاهده سبد 0 آیتم | 0  تومان
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بازگشت‌به‌بالا

صفحه اصلی | دستورها | کتلت روسی

کتلت روسی

 

دستوری از مجله هنر آشپزی 165

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح رزالین)

طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری) :

مرغ را در قابلمه ای همراه برگ بو، نمك و فلفل بگذارید كاملا پخته شود.
سبزیجات خرد شده به همراه ذرت و هل را در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم شوند و طعم ها با هم مخلوط شود.

سیب زمینی ها را كاملا پوره كرده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
در آخر نمك و فلفل را نیز بیفزایید.

وقتی مرغ كاملا پخت آن را ریش ریش كرده وبه سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.
كره را همراه فل

فل در تابه ای گرم کنید.
آرد را اضافه كرده و هم زده تا گلوله نشود.

آب مرغ را نیز افزوده هم زده تا یكدست شود.
سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلظتش فرنی مانند شود.

بعد از سرد شدن آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
ورمیشل ها را با دست خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید.
زرده های تخم مرغ را باچنگال زده و آن را نیز در ظرف دیگری قرار دهید.

از مواد به اندازه مناسب برداشته و در دست گرد کرده وسطش را مانند كاسه گود کنید،
اول در زرده تخم مرغ و بعد در ورمیشل ها زده و در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو می تونید از پنیر خامه ای توپ های کوچکی درست کرده و مانند تخم پرنده در آشیانه قرار دهید.

مواد لازم

برای کتلت روسی :

سینه مرغ 2 عدد
برگ بو دو عدد
روغن 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی 2 عدد پخته شده
پیاز یك عدد خرد شده
فلفل دلمه ای یك عدد خرد شده
هویج یك عدد خرد شده
پیازچه نصف پیمانه خرد شده
جعفری نصف پیمانه خرد شده
گل كلم یك پیمانه خرد شده
فلفل سبز 2 عدد خرد شده
ذرت نصف پیمانه
هل 3 عدد
شیر نصف پیمانه
آب 2 پیمانه
كره 50 گرم
آرد یك قاشق سوپخوری
آب مرغ یك چهارم پیمانه
ورمیشل 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد زرده

دسته‌ها دستورها

به‌اشتراک‌بگذارید
facebook
twitter
google
pinterest

نظر بدهید لغو پاسخ

برای ارسال نظر شما باید وارد سایت شده باشید.

آخرین شماره مجله هنر آشپزی

خوردنی هایی برای ماه بهشت
لقمه های پنیر و سبزی، سوفله مرغ و قارچ
حلوای ارده، حلوای ایرمیک
درباره ریواس
نوبرانه فصل
برای تماشا جزئیات بیشتر و خرید مجله کلیک کنید. مشاهده مجله شماره 164 هنر آشپزی

دسته‌بندی

  • آموزشگاه آشپزی (1)
  • ابزار کاربردی (0)
  • دستورها (47)
  • رویداد خاص (1)
  • مواد اولیه (4)
  • نکات و ترفندها (3)
  • نیازهای بدن انسان (1)

اطلاعات بیشتر

بخش های اصلی

  • حساب من
  • لیست علاقمندی ها
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • دستورها
  • نکات و ترفندها

فروشگاه

  • مجله هنر آشپزی
  • مجله هنر قنادی
  • اشتراک ماهانه مجله
  • فیلم آموزش آشپزی

پشتیبانی کوک تیوب

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • حامیان و دوستداران درخت
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • شرایط و قوانین
  • آپارات
  • نظرات مشتریان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله هنر آشپزی می باشد 2016