آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی

سایت رسمی شرکت هنر آشپزی

ورود / ثبت‌نام
  • حساب من
  • محصولات مورد علاقه من
  • فروشگاه
    • آموزش تصویری
    • مجلات
      • هنر آشپزی
      • هنر قنادی
    • لوازم آشپزی
    • کتاب
    • اشتراک
  • دستورها
  • مقالات
    • مواد اولیه
    • نکات و ترفندها
    • نیازهای بدن انسان
  • آموزشگاه هنر آشپزی
  • پشتیبانی مشتریان
    • درباره ما
    • شرایط خرید از هنر آشپزی
    • حامیان و دوستداران درخت
    • تماس با ما
سبد خرید
مشاهده سبد 0 آیتم | 0  تومان
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بازگشت‌به‌بالا

صفحه اصلی | دستورها | چیز کیک باقلوا

چیز کیک باقلوا

دستوری از مجله هنر آشپزی 165

سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح پسته)

طرز تهیه چیز کیک باقلوا :

پنیر خامه ای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شكر با همزن بزنید تا كاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه كنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یكدست شوند.

مواد شربت را با هم مخلوط كرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفكا را با مخلوط ذوب شده كره و روغن چرب كرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.

بیسكوییت ها را كاملا پودر كرده با 50 گرم كره مخلوط كنید وروی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا كاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب كرده و روی بیسكوییت ها قرار دهید.

از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع كنید.

در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه 190 سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.

مواد لازم برای چیز کیک باقلوا :

خمیر یوفكا ورقه ای یك بسته
پنیر خامه ای 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یك و یك دوم قاشق چایخوری
شیر یك پیمانه
آرد یك پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسكوییت ساقه طلایی 2بسته
كره 250 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سیروپ باقلوا:

شكر یك پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم كرده 2 قاشق سوپخوری
پودر هل یك قاشق سوپخوری
گلاب یك قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری

 

دسته‌ها دستورها

به‌اشتراک‌بگذارید
facebook
twitter
google
pinterest

نظر بدهید لغو پاسخ

برای ارسال نظر شما باید وارد سایت شده باشید.

آخرین شماره مجله هنر آشپزی

خوردنی هایی برای ماه بهشت
لقمه های پنیر و سبزی، سوفله مرغ و قارچ
حلوای ارده، حلوای ایرمیک
درباره ریواس
نوبرانه فصل
برای تماشا جزئیات بیشتر و خرید مجله کلیک کنید. مشاهده مجله شماره 164 هنر آشپزی

دسته‌بندی

  • آموزشگاه آشپزی (1)
  • ابزار کاربردی (0)
  • دستورها (47)
  • رویداد خاص (1)
  • مواد اولیه (4)
  • نکات و ترفندها (3)
  • نیازهای بدن انسان (1)

اطلاعات بیشتر

بخش های اصلی

  • حساب من
  • لیست علاقمندی ها
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • دستورها
  • نکات و ترفندها

فروشگاه

  • مجله هنر آشپزی
  • مجله هنر قنادی
  • اشتراک ماهانه مجله
  • فیلم آموزش آشپزی

پشتیبانی کوک تیوب

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • حامیان و دوستداران درخت
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • شرایط و قوانین
  • آپارات
  • نظرات مشتریان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله هنر آشپزی می باشد 2016