نوشیدنی انار و رزماری
دستوری از مجله هنر آشپزی 158
سرو در ظروف چینی زرین ایران (لیوان اسپشالتی)
طرز تهیه نوشیدنی انار و رزماری :
آب انار، سودا و آب لیمو ترش را با هم ترکیب کنید و داخل لیوان های سرو بریزید. یک شاخه رزماری و یک برش لیموترش و تکه های یخ را داخل لیوان قرار داده و سرو نمایید.
مواد لازم:
لیمو ترش درشت 1 عدد
آب گازدار (سودا) 2 پیمانه
آب انار 4 پیمانه
رزماری 1 شاخه
اسپرایت 1 پیمانه
خمیر مایه به میزان لازم
طرز تهیه یخ های تزیینی:
دانه های انار را داخل قالب مورد نظر قرار داده و با اسپرایت آن را پر کنید و اجازه دهید یخ بزند.